Werkvoorbereider Maintenance

Omschrijving

Ben jij die gedreven en kritische Werkvoorbereider met een brede kennis in de Techniek, die de afdeling Maintenance van Bilthoven Biologicals komt versterken?

 

Bilthoven Biologicals is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP) en BCG.  Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. Bilthoven Biologicals levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO).

 

De afdeling Maintenance is verantwoordelijk voor het uitvoeren van gepland onderhoud, het uitvoeren van correctieve werkzaamheden en het oplossen van storingen binnen onze Productiefaciliteiten en ondersteunende afdelingen. Wij produceren vaccins en medicijnen van virussen en bieden je een uitdagende omgeving waar je met verschillende technische disciplines te maken krijgt.

 

Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het correct voorbereiden en uitvoeren van het preventief onderhoud programma inclusief de geplande onderhoudstops van onze gebouwen en productiefaciliteiten. Bilthoven Biologicals heeft een 52 weeks onderhoudsprogramma waardoor continu preventief onderhoud wordt uitgevoerd. Daarnaast werk je nauw samen met de technici, document controller, maintenance engineers, de collega’s van de afdelingen Industrial Automation, Engineering, Qualification & Validation, de Equipment Engineers en operators van Operations, externe monteurs en (buiten)firma’s.


Taken en verantwoordelijkheden

 • Als medewerker van onze Preventief Onderhoud groep ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, planning en coördinatie van alle onderhoudswerkzaamheden en doet dit zodanig, dat onderhoud efficiënt en overeenkomstig planning, vereiste specificaties en geldende veiligheidsvoorschriften wordt uitgevoerd en opgeleverd.
 • Je wordt graag vakinhoudelijk uitgedaagd en samen met je collega’s binnen een enthousiast team, realiseer je continu verbeteringen ten gunste van ons productieproces.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor een optimale inzet en beschikbaarheid van aanwezige middelen, apparatuur en mensen.
 • Je bereidt, voorafgaande aan de uitvoering, de werkvergunning en Lock Out Tag Out (LOTO) veiligheidsprocedures voor, t.b.v. BBio technici en contractors.
 • Je bent pro-actief en neemt tijdige maatregelen als de planning niet gehaald wordt of als er zich onverwachte problemen voordoen, zo nodig in overleg met je leidinggevende m.b.t. oplossen van knelpunten (wijziging prioriteiten, planning, inschakeling meer menskracht).
 • Je zorgt voor een goede administratieve afsluiting van werkopdrachten door verzameling en completering van alle gegevens, verwerkt deze in SAP en stemt deze af met de Maintenance Engineer en Document controller.
 • Je houdt toezicht op voortgang, uitvoering en naleving van voorschriften zoals veiligheid, Biosafety, GMP en milieu.

Vereisten

 • Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding richting Elektrotechniek en Werktuigbouw, of een vergelijkbare studie;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring als Werkvoorbereider in (bij voorkeur) de voedingsmiddelen industrie, farmaceutische industrie of een direct vergelijkbare industrie;
 • Je houdt ervan om in een nette en schone omgeving te werken (en bent wellicht bekend met GMP);
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal;
 • Je hebt een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen;
 • Je bent in het bezit van een VCA of VCA-VOL diploma.

Kun jij daarnaast constructief samenwerken, ben je resultaatgericht, kwaliteitsgericht, sociaal vaardig en flexibel ingesteld. Houd jij je hoofd koel in periodes van drukte en weet jij de juiste prioriteiten te stellen? Dan nodigen wij jou graag uit te solliciteren op deze functie om ons team te komen versterken.


Aanbod

Als Werkvoorbereider kun je rekenen op een goed salaris (max € 4.979,18 op basis van 40 uur en afhankelijk van leeftijd en ervaring). Je krijgt een 13e maand, kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek en bouwt pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie, maar soms ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.


Informatie

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Marjolein Isarin (Recruiter). Je kunt haar mailen via werkenbij@bbio.nl of bellen op 030 800 4800.


Meer informatie over BBio vind je op onze website: www.bbio.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.