Validation Engineer

Functieomschrijving

Ben jij die ervaren Validation Engineer met de focus op cleaning validatie en herkwalificaties die de afdeling Qualification & Validation van Bilthoven Biologicals komt versterken?

 

Bilthoven Biologicals is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP) en BCG. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. Bilthoven Biologicals levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO) voor het polio-eradicatieprogramma.


De afdeling Engineering & Maintenance binnen Bilthoven Biologicals (BBio) richt zich op het uitvoeren van project- & engineeringsactiviteiten, inclusief het uitvoeren van grote investeringsprojecten, het geven van operationele support en op de uitvoer van Commissioning & Qualification op de gebieden van gebouwen, utiliteiten en equipment. Binnen de subafdeling Qualification & Validation zijn wij op zoek naar een Validation Engineer.


In de functie van Validatie Expert bestaan je vakinhoudelijke werkzaamheden uit:

  • Het continu verbeteren van kwalificatie- en validatiebeleid;
  • Het opstellen van validatie projectplannen voor projecten en onderhoudsstops;
  • Het communiceren van voortgangsverwachtingen met verschillende disciplines;
  • Het begeleiden en (laten) uitvoeren van kwalificaties en validaties;
  • Het ondersteunen van productie bij het uitvoeren van ‘troubleshoot’ vraagstukken en van risicoanalyses op kwalificatie- en validatievlak.

Kwalificatie- en validatieplannen en -opdrachten, beleidskeuzes, richtlijnen, procedures, (wettelijke) kaders en werkafspraken hebben voor jou geen geheimen meer. Jij kunt en durft dan ook beslissingen te nemen over de inhoud van de bijdragen aan de vakinhoudelijke werkzaamheden en het projectmanagement zodat je tijdig de juiste producten en/of diensten oplevert.


Je rapporteert aan het afdelingshoofd van het Qualification & Validation team. Tevens rapporteer je aan de opdrachtgever (productiemanager/ projectmanager) over het tijdig en van de juiste kwaliteit opleveren van het product of de dienst.

Vereisten

Voor deze rol zijn we op zoek naar iemand die graag met collega’s samenwerkt om tot de beste resultaten te komen. Ben jij zo iemand en heb jij

  • Meer dan vijf jaar kennis en ervaring met betrekking tot kwalificatie en validatie binnen de farmaceutische industrie;

  • Kennis van en inzicht in de bedrijfsvoering van kwalificatie- en validatieprojecten;

  • Goede contactuele - en schriftelijke vaardigheden;

  • Vaardigheid in het leiden van kwalificatieprojecten en het opstellen van kwalificatie projectplannen;

  • En goede communicatieve- en adviesvaardigheden?

Zijn klant- en resultaatgerichtheid bovendien jouw tweede natuur, dan komen we graag met je in contact.
We zijn benieuwd naar je motivatie.

Aanbod

Als Validation Engineer bij BBio kun je rekenen op een goed salaris (schaal 10, € 3.097 -  € 4.979 o.b.v. 40 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring). Bovendien ontvang je een 13e maand en kun je gratis gebruik maken van de sportschool op het terrein. Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek en je bouwt pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie, maar soms ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Isarin.

Je kunt haar mailen via recruitment@bbio.nl of bel 030-800 4800.


Meer informatie over BBio vind je op www.bbio.nl

Voor deze functie is vaccinatie verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.