Supervisor voor een van onze productieplants

Functieomschrijving

Ben jij die kwaliteitgerichte Supervisor met ervaring in een farmaceutische productie omgeving? Dan ben jij misschien de Supervisor die we zoeken bij Bilthoven Biologicals.


Bilthoven Biologicals (BBio) is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP). Daarnaast maakt BBio BCG, een medicijn voor behandeling van blaaskanker. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. BBio levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO) en UNICEF voor het polio-eradicatieprogramma.


Wil je hier aan meewerken en jezelf verder ontwikkelen? Heb je daarnaast ervaring binnen de farmacie en GMP? Dan hebben wij een mooie functie voor je als Supervisor van een van onze productieplants.


Wat ga je doen?

Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen een van onze plants. Je realiseert de geplande productie binnen en met het team. Dit doe je conform de gestelde eisen t.a.v. kwaliteit en veiligheid. Je richt je op continue verbetering van het proces. Bij afwezigheid van de Plantmanager ben je diens plaatsvervanger.


Tot je taken behoren onder andere:

 • Realiseren van de geplande productie binnen en met het team;
 • Toezien op een juiste vastlegging van gegevens omtrent producten, processen, installaties, e.d.;
 • Rapporteren van productieprestaties aan leidinggevende, melden van bijzonderheden;
 • Toezien op de naleving van voorschriften op het gebied van veiligheid, ARBO en milieu;
 • Voeren van functionerings-/beoordelingsgesprekken;
 • Herkennen van verbeterpotentieel en aanjagen van procesverbetering;
 • Vervanging van de Plantmanager bij diens afwezigheid.

Vereisten

We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid maar daar vragen we ook wat voor terug. Naast passie voor je werk en toewijding heb je:

 • Ervaring binnen een GMP, farmaceutische of aseptische productieomgeving
 • Een relevante MBO+/HBO opleiding met minimaal 5 jaar relevante productie-ervaring of aantoonbaar HBO niveau met aanvullende cursussen
 • Ervaring in het motiveren en coachen van een team
 • Je werkt zeer nauwkeurig en precies
 • Je hebt aantoonbare verbeteringen aangedragen en doorgevoerd in productieprocessen.

Als persoon ben je:

 • Communicatief vaardig, je hebt overtuigingskracht
 • Een teambuilder die mensen weet te motiveren
 • Vasthoudend en slagvaardig
 • Bereid om je verder te ontwikkelen


Ons aanbod

Als Supervisor bij Bilthoven Biologicals kun je rekenen op een goed salaris (max € 4.979,18 op basis van 40 uur). Je kunt kiezen voor een 36, 38 of 40 urige werkweek. Daarnaast krijg je een 13e maand en bouw je pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie. Maar soms zijn er ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, maar wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien. Niet voor niets zeggen we dat het onze ambitie is om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.


Ben jij de Supervisor die wij zoeken?
Spreekt deze rol je aan en pas je in het profiel, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren via de blauwe button ‘Reageer nu!’

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marjolein Isarin.
Je kunt mailen via recruitment@bbio.nl of bel 030-800 4800.

Meer informatie over BBio vind je op onze website: www.bbio.nl


Aan intermediairs

Bilthoven Biologicals aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van Bilthoven Biologicals zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd. Bij aanhoudende acquisitie behoudt Bilthoven Biologicals zich het recht voor juridische stappen te ondernemen.