Supervisor Maintenance

Functieomschrijving

Ben jij die gedreven en kritische Supervisor met een brede kennis in techniek en onderhoud, die de afdeling Maintenance van Bilthoven Biologicals komt versterken?


Bilthoven Biologicals is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP) en BCG. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. Bilthoven Biologicals levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO).


De afdeling Maintenance, onderdeel van de sector Engineering & Maintenance, is verantwoordelijk voor het uitvoeren van gepland onderhoud, het uitvoeren van correctieve werkzaamheden en het oplossen van storingen binnen de productie- plants en ondersteunende afdelingen. Er is een 52 weeks onderhoudsprogramma waardoor continu preventief onderhoud wordt uitgevoerd. Daarbij wordt nauw samengewerkt met de technici, document controller, maintenance engineers, de collega’s van de afdelingen Industrial Automation, Engineering, Qualification & Validation, de Technical Engineers en operators van Operations, externe monteurs en (buiten)firma’s.

Voor de afdeling Maintenance zijn we op zoek naar een Supervisor.


Wat ga je doen?

Als Supervisor word je verantwoordelijk voor de aansturing van een team van 12 technici en 2 werkvoorbereiders, zodat het correctieve onderhoud aan de productie installaties goed en op tijd wordt uitgevoerd. Tot je taken behoren onder andere:

 • het aansturen, coachen en enthousiasmeren van het team technici en werkvoorbereiders;
 • de planning en bewaking van de personele bezetting om de bedrijfsdoelstellingen te behalen;
 • centraal aanspreekpunt namens je team voor productie;
 • het uitvoeren van HR gerelateerde zaken, zoals het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken, het voeren van selectiegesprekken, het terugdringen van ziekteverzuim, het opstellen van de consignatieroosters etc.;
 • het opstellen van de teamdoelstellingen aan de hand van de afdelingsdoelstellingen , bewaakt deze en onderneemt indien nodig aanvullende akties;
 • het toezien op de veilige uitvoering van werkzaamheden volgens de GMP richtlijnen en standaarden.


Naast deze leidinggevende taken ben je in de aansturing op het gebied van onderhoud ook verantwoordelijk voor:

 • de tijdige uitvoering van de storingsopvolging en correctieve onderhoudswerkzaamheden;
 • de juiste verwerking van de werkorders in het onderhoudssysteem;
 • beoordeling van de storingsrapportages
 • team samenstelling bij urgente of complexe werkzaamheden/storingen en neemt hier de lead in;
 • het tijdig en correct informeren van de productie over werkzaamheden en de komst van leveranciers e
 • een dusdanige samenwerking met de Maintenance Planners van preventief onderhoud, dat altijd voldoende personele capaciteit beschikbaar is t.b.v. het verhelpen van storingen, de uitvoering en de begeleiding van het preventief onderhoud.

In deze functie rapporteer je aan de Manager Maintenance.

Vereisten

Om deze rol met succes te kunnen vervullen, vragen we van jou:

 • Hbo- werk- en denkniveau, bij voorkeur Werktuigbouwkunde of Electrotechniek;
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring, opgedaan in een vergelijkbare productie-omgeving
 • leidinggevende ervaring
 • ervaring in een Food-Farma en GMP-omgeving

Kun jij daarnaast constructief samenwerken, ben je resultaatgericht, kwaliteitsgericht, sociaal vaardig en flexibel ingesteld. Houd jij je hoofd koel in periodes van drukte en weet jij de juiste prioriteiten te stellen? Dan nodigen wij jou graag uit te solliciteren op deze functie om ons team te komen versterken.


Ons aanbod

Als Supervisor kun je rekenen op een goed salaris (max € 4.979,18 op basis van 40 uur en afhankelijk van leeftijd en ervaring ). Je krijgt een 13e maand, kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek en bouwt pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie. En soms zijn er ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.


Informatie

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Marjolein Isarin (recruiter).

Je kunt haar mailen via werkenbij@bbio.nl of bellen op 030 800 4800.

Meer informatie over BBio vind je op onze website: www.bbio.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.