Senior Operator Viral Bulk Production

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een allround Senior Operator die ons, Bilthoven Biologicals, helpt om poliovaccin te maken. Ben je ervaren binnen de farmacie en wil je helpen om deze ziekte mee uit te roeien?


Bilthoven Biologicals (BBio) is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP). Daarnaast maakt BBio BCG, een medicijn voor behandeling van blaaskanker. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. BBio levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO) voor het polio-eradicatieprogramma.


Wereldwijd is er een tekort aan polio vaccin. Daarom werken we in onze Viral Bulk Plant hard aan de productie hiervan. Wil je hier aan meewerken en jezelf verder ontwikkelen? Heb je daarnaast ervaring binnen de farmacie en GMP? Dan hebben wij een mooie functie voor je: Senior Operator.


Wat ga je doen?

Als Senior Operator krijg je bij ons een verantwoordelijk rol. We zoeken een senior die zich gaat bezig houden met de productie van het polio vaccin. Je richt je binnen een strikte GMP omgeving op de productie van het poliovirus en alle facetten die erbij horen. Dit doe je onder strikte richtlijnen in de cleanroom. Je wordt opgeleid tot een Senior Operator die inzetbaar is bij het volledige productieproces van polio.


Concreet zijn dit je dagelijkse werkzaamheden:

  • Het uitvoeren van in-procescontroles en het afnemen van monsters voor productvrijgave, voortgang en kwaliteitsbewaking.
  • Het uitvoeren van ruimte- en watermonitoring.
  • Bijhouden van batchdocumentaties en deviaties.
  • Optimaliseren van de productieprocessen door je actief op te stellen en het aandragen van verbeterpunten.
  • Verhelpen van eerstelijns storingen.

Vereisten

We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid maar daar vragen we ook wat voor terug. Naast passie voor je werk en toewijding heb je:

  • Ervaring binnen een GMP, farmaceutische of aseptische productieomgeving
  • Een relevante MBO opleiding met minimaal 2 jaar relevante productie-ervaring
  • Ervaring met mediabereiding, kweken, mengen en of afvullen van farmaceutica of een vergelijkbaar product is een pré.

Daarnaast werk je zeer nauwkeurig en precies. Je hebt analytische vaardigheden waardoor je ziet wat er beter kan. Verder hebben we bij Bbio kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Van onze collega’s verwachten we dan ook dat zij deze waarden actief ondersteunen. En aangezien je ook weekend- en consignatiediensten zult hebben, woon je niet langer dan op een uur afstand van onze locatie in Bilthoven.


Aanbod

Als Senior Operator bij BBio kun je rekenen op een goed salaris (max. € 3.548,27 o.b.v. 40 uur). Bovendien ontvang je een 13e maand en bouw je pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek en je kunt gratis gebruik maken van de sportschool op het terrein. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie. En soms zijn er ook groeistuipen. Dus reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.


Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Isarin.

Je kunt haar mailen via recruitment@bbio.nl of bel 030-800 4800.

Meer informatie over BBio vind je op www.bbio.nl


Voor deze functie is vaccinatie verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.