Senior Operator Formulation

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Senior Operator Formulation die ons, Bilthoven Biologicals, helpt om poliovaccin te maken. Ben je ervaren binnen de farmacie en wil je helpen om deze ziekte mee uit te roeien?


Bilthoven Biologicals (BBio) is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP). Daarnaast maakt BBio BCG, een medicijn voor de behandeling van blaaskanker. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, de grootste vaccinproducent ter wereld. BBio levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO) en Unicef en zo dragen wij wereldwijd bij aan een gezonde jeugd en goede toekomst van kinderen.


In onze Formulation Fill & Finish plant werken we hard aan het mengen en afvullen van deze vaccins. Wil je hier aan meewerken en jezelf verder ontwikkelen? Heb je daarnaast ervaring binnen de farmacie en GMP? Dan hebben wij een mooie functie voor je, wij zijn op zoek naar een Senior Operator Formulation.


Wat ga je doen?

Als Senior Operator krijg je bij ons een verantwoordelijk rol. Je gaat je bezig houden met het aseptisch afvullen van het polio vaccin. Je houdt je binnen een strikte GMP omgeving bezig met:

  • Het formuleren van Polio- of Tetanus t.b.v. Final Bulk. Dit doe je onder strikte richtlijnen in de cleanroom.
  • Het uitvoeren van in-procescontroles en afnemen van monsters, zowel van het product als van de cleanroom omgeving.
  • Dagelijks begeleiden, sturen en coachen van operators
  • Bijhouden van batchdocumentaties en deviaties.
  • Optimaliseren van de productieprocessen door je actief op te stellen en het aandragen van verbeterpunten.
  • Verhelpen van eerstelijns storingen.

Vereisten

We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid maar daar vragen we ook wat voor terug. Naast passie voor je werk en toewijding heb je:

  • Ervaring binnen een GMP, farmaceutische of aseptische productieomgeving
  • Een relevante MBO met minimaal 5 jaar relevante productie-ervaring of relevante HBO opleiding en productie-ervaring.
  • Ervaring met mengen en of afvullen van farmaceutica of vergelijkbaar product

Je werkt zeer hierbij nauwkeurig en precies en j hebt analytische vaardigheden waardoor je ziet wat er beter kan. Daarnaast kan je goed werken in teamverband, denk je oplossingsgericht en heb je geen negen tot vijf mentaliteit.


Ons aanbod

Als Senior Operator Formulation bij Bilthoven Biologicals kun je rekenen op een goed salaris (max € 3.548,27 op basis van 40 uur). Je kunt kiezen voor een 36, 38 of 40 urige werkweek. Daarnaast krijg je een 13e maand en bouw je pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf en afdeling in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie. Reken niet op een gespreid bed, maar wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien. Niet voor niets zeggen we dat het onze ambitie is om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.


Ben jij de Senior Operator Formulation die wij zoeken?
Spreekt deze rol je aan en pas je in het profiel, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren via de blauwe button ‘Reageer nu!’

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marjolein Isarin.
Je kunt mailen via recruitment@bbio.nl of bel 030 800 4800.

Meer informatie over BBio vind je op onze website: www.bbio.nl​.


Aan intermediairs

Bilthoven Biologicals aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van Bilthoven Biologicals zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd. Bij aanhoudende acquisitie behoudt Bilthoven Biologicals zich het recht voor juridische stappen te ondernemen.