Senior Operator Down Stream Processing

Functieomschrijving

Ben jij die Senior Operator Down Stream Processing (DSP) die Bilthoven Biologicals komt versterken?


Bilthoven Biologicals (BBio) is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP) en tetanusvaccin. Daarnaast maakt BBio BCG, een medicijn voor behandeling van blaaskanker. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van de Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. BBio levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO) voor het polio-eradicatieprogramma.


Wereldwijd is er een tekort aan het poliovaccin. Daarom is er bij BBio hard gewerkt aan de bouw van een nieuwe plant waarmee we dit tekort willen verminderen en waardoor Unicef en WHO nog meer vaccins kunnen distribueren. Dit sluit mooi aan bij onze ambitie om wereldwijd kinderen een gezonde jeugd en een goede toekomst te bieden. Wil jij hieraan meewerken en jezelf verder ontwikkelen? Heb je daarnaast ervaring binnen de farmacie en met GMP? Dan hebben wij een mooie functie voor je. Voor onze nieuwe productieafdeling zijn wij namelijk op zoek naar een Senior Operator Down Stream Processing.


Afhankelijk van je sterke inhoudelijke kennis en ervaring en ambitie, krijg je bij ons een belangrijke rol waarin je verantwoordelijk wordt voor het proces of de machines.

Binnen een GMP-omgeving ga je:

 • De in-procescontroles en monsternames voor product vrijgave, voortgang en kwaliteitsbewaking uitvoeren;
 • Down stream processing en filtraties uitvoeren;
 • Je bezighouden met ruimte- en watermonitoring;
 • Actief toezien op naleving van procedures binnen en buiten de cleanrooms;
 • Batchdocumentaties en deviaties bijhouden;
 • Productieprocessen optimaliseren door een actieve opstelling en verbeterpunten aan te dragen;
 • Eerstelijns storingen verhelpen;
 • (Senior-) operators inwerken en begeleiden.

Vereisten

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en wij verwachten uiteraard dat jij de nodige bagage meebrengt om de invulling van deze rol tot een succes te maken.

Naast passie en betrokkenheid heb jij:

 • Een relevante mbo-opleiding afgerond en minimaal vijf jaar relevante productie-ervaring of een hbo- opleiding Life Sciences;
 • Ervaring binnen een GMP, farmaceutische of aseptische productieomgeving in een (virus)productie of down stream proces omgeving;
 • Ervaring met bereiden van farmaceutica of vergelijkbaar product;
 • Analytische vaardigheden waardoor je ziet wat er beter kan.

Verder werk je zeer nauwkeurig.

Aanbod

Als Senior Operator Down Stream Processing bij Bilthoven Biologicals kun je rekenen op een goed salaris (max 3.548.27 op basis van 40 uur). Ook ontvang je een 13e maand en bouw je pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat betekent dat er soms groeistuipen zijn. En het betekent ook dat er volop (carrière)mogelijkheden zijn voor mensen met passie en ambitie. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.

Informatie

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Marjolein Isarin, Recruiter.
Je kunt haar mailen via recruitment@bbio.nl of bellen op 030 800 4800.

Meer informatie over Bbio vind je op onze website: www.bbio.nl

Voor deze functie is vaccinatie verplicht.