Senior HR Assistent

Functieomschrijving

Bilthoven Biologicals is op zoek naar een Senior HR Assistent ter uitbreiding van de afdeling Human Resources.


Bilthoven Biologicals (BBio) is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP). Daarnaast maakt BBio BCG, een medicijn voor behandeling van blaaskanker. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. BBio levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO) voor het polio-eradicatieprogramma.


De afdeling Human Resources (HR) bestaat uit de sub-afdelingen advies, training, recruitment en personele administratie. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een Senior HR Assistant. De ambitie is om de afdeling personele administratie te transformeren naar een volwaardig HR Shared Service Centre.


Functie

Om bovenstaande ambitie te realiseren is het belangrijk om de HR processen verder te standaardiseren en centraliseren. Het doorvoeren van standaardisatie van processen en deze nóg efficiënter/voorspelbaarder maken is een belangrijk doel. Daarbij gebruikmakend van de juiste systemen. Uiteindelijk moet dit leiden tot continuous improvement. De Senior HR Assistant heeft hierin een cruciale rol als HR Procesmanager.

Je draagt bij aan een optimale uitvoering van onze personeelsadministratie. Je zorgt dat de HR database correcte gegevens bevat en medewerkers de juiste contracten en correspondentie ontvangen. Ook ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van het te voeren interne vaccinatiebeleid. Interne afdelingen ontvangen van jou tijdig input en analyses over HR data. Het opzetten van heldere analyses voor het management en het up-to-date houden van de data is een voornaam onderdeel hiervan.


Daarnaast bestaat je rol uit een aantal uitvoerende taken:

  • Onderhoud en beheer van het AFAS personeels- en informatiesysteem van BBio;
  • Invoer, controle en beoordeling van binnenkomende mutaties a.d.h.v. de cao samen met de HR business partners;
  • Het opstellen van documenten (bv arbeidsovereenkomsten);
  • Berekeningen op het gebied van reiskosten, verlofuren, salaris, e.d.;
  • Verwerking en controle van ziek- en herstelmeldingen en WVP acties richting UWV en arbodienst;
  • Signalering van nieuwe medewerkers, einde contracten, jubilea, einde proeftijd;
  • Archivering en beheer van (digitale) personeelsdossiers;
  • Ondersteuning van de HR sub-afdelingen;
  • HR rapportages, relevante HR informatie richting HR collega’s en de managers van Bbio.

De doelstelling is om deze uitvoerende taken zo veel mogelijk te automatiseren. Verder fungeer je als de HR Frontoffice; je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en managers als het om eerstelijns HR vragen gaat. Daarnaast ondersteun je de HR business partners en HR director bij diverse HR Projecten.

Vereisten

Om met succes invulling te geven aan deze rol beschik je minimaal over een afgeronde mbo+ opleiding in de richting van P&O of HRM. Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie. waarbij je ook aantoonbare ervaring hebt met HR procesmanagement en de opzet van een HR Shared Service Center. Kennis van best practice HR processen en ervaring met het werken met Afas Insite en Profit is een must. Je krijgt energie van het faciliteren van de business door zorg te dragen voor de juiste data.

Je bent uitstekend in staat je eigen werk te organiseren en prioriteiten te stellen. Je bent een positief ingestelde, wendbare teamplayer met doorzettingsvermogen. Zie je verbeterkansen? Dan pak je dit op en ga je dit realiseren. Door jouw sociale vaardigheden en resultaatgerichte instelling weet jij de klant optimaal te servicen. Je schroomt niet om initiatief te tonen. 


Ons aanbod
Als Senior HR Assistent bij BBio kun je rekenen op een goed salaris (max. € 3.948,91 o.b.v. 40 uur). Bovendien ontvang je een 13e maand en kun je gratis gebruik maken van de sportschool op het terrein. Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek en je bouwt pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie! En soms zijn er ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.


Solliciteren?

Spreekt deze rol je aan en pas je in het profiel, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren via de blauwe Reageer op deze vacature- button.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marjolein Isarin.
Je kunt haar bereiken via recruitment@bbio.nl of bel 030-800 5314.

Meer informatie over BBio vind je op onze website: www.bbio.nl

Vanwege de aard van de werkzaamheden binnen onze organisatie is vaccinatie verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.