Research Technician QC Support

Functieomschrijving

Ben jij die nauwkeurige research technician die de afdeling Quality Control Support van Bilthoven Biologicals komt versterken?


Bilthoven Biologicals is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP) en BCG. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. Bilthoven Biologicals levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO) voor het polio-eradicatieprogramma.


De afdeling Quality Control van Bilthoven Biologicals B.V. (BBio) bestaat uit drie laboratoriumafdelingen die vaccins, grondstoffen, tussenproducten en media controleren en een afdeling QC Support, waar niet-routinematige QC taken en expertcenters ondergebracht zijn. Het expertgebied ontwikkeling, optimalisatie en validatie van analyse methoden is er hier één van. Hierbij ondersteunt de support afdeling niet alleen de reguliere productie, maar ook de diverse projecten die binnen het bedrijf lopen.

Wegens uitbreiding van ons vaccin-aanbod zijn wij op zoek naar een Research Technician.


Wat ga je doen?

In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en assisteren bij analyses op het lab, waarbij jouw kennis op het gebied van ELISA, virustitraties en PCR goed van pas komt. In voorkomende gevallen voer je zelf onderzoek uit. Je denkt mee over mogelijke verbeteringen en optimalisatie van de processen die hiermee samenhangen. Daarnaast help je mee met het documenteren en verwerken van gegenereerde data, voert statistische analyses uit en rapporteert de data op een overzichtelijke manier. Doordat je projecten uitvoert voor verschillende afdelingen en aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt is het een dynamische functie.

Je werkt met levend polio met de daarbij behorende veiligheidsregels.

Vereisten

Als ideale kandidaat herken je je volledig in het volgende profiel:

  • Je hebt minimaal een werk-/denkniveau op HBO-niveau en een afgeronde opleiding in een biochemie, life sciences of een biotechnologische richting.
  • Je hebt enige jaren ervaring én affiniteit met immunologische, moleculaire en biologische technieken bv. ELISA, virustitraties en PCR.
  • Je hebt ervaring op het gebied van methode ontwikkeling en valideren van analyse methoden.
  • Je bent bekend met de eisen die een GMP- en ISO omgeving stelt.
  • Je hebt ruime ervaring met het werken binnen een BSL II/ML II omgeving, BSL III ervaring en kennis van GAP III is een pré.
  • Je hebt een flexibele, praktische instelling en het vermogen om in teamverband te kunnen werken.
  • Kennis en ervaring met het gebruik van MS Office is een must, Minitab en SAP is een pré.
  • Je bent bekend met het werken in een Lean omgeving en hebt bij voorkeur minimaal een yellow belt training gevolgd en hebt interesse om evt. door te ontwikkelen naar een green belt.


Aanbod

Als Research Technician bij BBio kun je rekenen op een goed salaris (max. € 4.484,69 o.b.v. 40 uur). Bovendien ontvang je een 13e maand Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek en je bouwt pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie! En soms zijn er ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Isarin.

Je kunt haar mailen via recruitment@bbio.nl of bellen op 030-800 4800

Meer informatie over BBio vind je op onze website: www.bbio.nlAan intermediairs

Bilthoven Biologicals aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van Bilthoven Biologicals zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd. Bij aanhoudende acquisitie behoudt Bilthoven Biologicals zich het recht voor juridische stappen te ondernemen.