QA Projectleider

Functieomschrijving

Heb jij een brede GMP kennis, kun je overzicht behouden in complexe situaties en ben je op zoek naar een uitdagende, gevarieerde baan? Dan ben je misschien de nieuwe QA Projectleider die we zoeken bij de afdeling QA Projects van Bilthoven Biologicals!


Bilthoven Biologicals is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP) en BCG. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van de Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. Bilthoven Biologicals levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO) voor het polio-eradicatieprogramma.


Quality Assurance richt zich op kwaliteitsborging en -controle, vrijgifte van producten en naleving van de wetgeving (w.o. GMP, ISO). De QA sector bestaat uit vier afdelingen die nauw met elkaar samenwerken: QA Operations, QA Systems & Compliance, QA Projects en Review & Release. De afdeling QA Projects borgt dat investeringsprojecten bij Bilthoven Biologicals conform wet- en regelgeving en interne procedures worden uitgevoerd.

Binnen de QA afdelingen streven we ernaar om iedereen zo breed mogelijk in te zetten, maar wel met een eigen expertisegebied.


Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een QA Projectleider die onze organisatie helpt om het kwaliteitsniveau in investeringsprojecten te borgen en te verbeteren.

Je bent in deze projecten het aanspreekpunt vanuit de Quality Assurance afdelingen. Je adviseert vanuit je kennis op het gebied van GMP en helpt met het vertalen van wet- en regelgeving naar concrete projectstrategieën. Daarnaast zorg je ervoor dat QA taken verdeeld worden onder QA collega’s en duik je ook zelf de inhoud in bij bijvoorbeeld risico analyses en het beoordelen van validatiedocumentatie en kwaliteitsrecords.

De projecten waar je aan werkt zijn heel divers en variëren van de bouw en validatie van productieomgevingen tot de introductie van nieuwe producten voor klinische studies.

Tijdens je werk heb je veel contact met de verschillende afdelingen binnen de organisatie, waarbij je rapporteert aan de Manager QA Projects. QA Projects zelf kenmerkt zich als een hechte groep van ervaren, enthousiaste en oplossingsgerichte QA professionals die altijd bereid zijn om elkaar te helpen.


Je hebt de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Borgen dat projecten worden uitgevoerd conform wet- en regelgeving en interne procedures
  • Breed adviseren van projectteams bij GMP en compliance vraagstukken
  • Coördineren van QA projectwerkzaamheden en ervoor zorgen dat de QA taken conform planning uitgevoerd worden. Je krijgt hierbij hulp van collega QA Officers
  • Beoordelen van project gerelateerde (GMP) deliverables, zoals projectplannen, specificatiedocumenten, risico- en impactassessments, protocollen, rapporten en kwaliteitsrecords

Vereisten

Je kunt goed met mensen omgaan, bent betrokken, zelfstandig en proactief en je hebt een rugzak vol met project- en Quality Assurance ervaring waar we graag op voortbouwen. Daarnaast beschik je over overtuigingskracht en ben je stressbestendig. Je bent goed in het bewaren van overzicht en het zien van afhankelijkheden tussen projectwerkzaamheden.

Voor deze functie vragen we verder het volgende van jou:

  • Minimaal een relevante hbo-opleiding (technisch, biomedisch, farmaceutisch of procestechnologie)
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een GMP-omgeving
  • Gedegen ervaring op het gebied van projectmatig en risk-based werken en kwalificatie- en validatieactiviteiten
  • Sterke communicatieve vaardigheden. Het kunnen motiveren van collega’s en het standvastig maar ook plezierig en begrijpelijk over kunnen brengen van regels en wetten is zeer belangrijk
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels (woord en geschrift)
  • Ervaring met projectmanagement (Prince2) is een sterke pré


Ons aanbod

Als QA Projectleider bij Bilthoven Biologicals kun je rekenen op een goed salaris (max. € 5.662,42 o.b.v. 40 uur). Bovendien ontvang je een 13e maand en kun je gratis gebruik maken van de sportschool op het terrein. Je kunt kiezen voor een 32-, 36-, 38- of 40-urige werkweek en je bouwt pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie. En soms zijn er ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.


Informatie

Ben jij de QA Projectleider die we zoeken? Kom jij het team versterken en help je mee de wereld een beetje gezonder te maken door infectieziekten als polio terug te dringen? Solliciteer dan nu via de ‘Reageer nu’ button onderaan deze vacature.

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Marjolein Isarin (recruiter).

Je kunt haar mailen via recruitment@bbio.nl of bellen op 030-8004800.


Meer informatie over BBio vind je op onze website: www.bbio.nl


Aan intermediairs

Bilthoven Biologicals aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van Bilthoven Biologicals zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd. Bij aanhoudende acquisitie behoudt Bilthoven Biologicals zich het recht voor juridische stappen te ondernemen.