Projectleider QC Support

Functieomschrijving

Ben jij de projectleider die op zoek is naar een leuke baan op het snijvlak van onderzoek-ontwikkeling en routine-GMP en heb je kennis en ervaring in een breed scala van QC kennisgebieden, maar ook op het gebied van het produceren van vaccins? Dan ben jij misschien de projectleider die we zoeken bij Bilthoven Biologicals!


Bilthoven Biologicals is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP) en BCG. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. Bilthoven Biologicals levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO) voor het polio-eradicatie programma.


De afdeling Quality Control van Bilthoven Biologicals B.V. (BBio) bestaat uit drie laboratoriumafdelingen die vaccins, grondstoffen, tussenproducten en media controleren en een afdeling QC Support, waar niet-routinematige QC taken en expertcenters ondergebracht zijn. Het expertgebied ontwikkeling, optimalisatie en validatie van analyse methoden is er hier één van.
De support afdeling ondersteunt niet alleen de reguliere productie, maar ook de diverse projecten die binnen het bedrijf lopen.

Wegens uitbreiding van ons vaccin-aanbod zijn wij op zoek naar een Project leider.


Wat ga je doen?

Als Project leider kom je te werken op de afdeling waar we de kwaliteit van onze vaccins controleren en waarborgen. In deze rol gebruik je jouw expertise om QC te vertegenwoordigen in projecten om bestaande processen te verbeteren en om voor nieuwe producten het (controle) proces te ontwikkelen. Je bent betrokken bij het uitvoeren van proces- of productoptimalisaties en in het kader daarvan verantwoordelijk voor analytische methodeontwikkeling en methode validaties, gap analyses, onderzoek rapportages, projectmanagement , (deelnemen aan) FMEA’s en overige Risico Assessments. Daarnaast ben je onderdeel van het multidisciplinaire projectteam waarbij je ondersteunt bij het opstellen van documenten die nodig zijn voor de registratie, (deel)projectplannen/rapporten schrijft, maar ook de plannen en rapportages van de teamleden van de verschillende andere disciplines beoordeelt. De voortgang van het project wordt periodiek teruggekoppeld aan het management.

Dit houdt in dat je:

  • Projectplannen opstelt, QC projectteams leidt en de voortgang van projecten bewaakt. Daarbij hou je het overzicht over het project portfolio en adviseer je bij complexe vraagstukken.
  • Alternatieve onderzoeksstrategieën evalueert en consequenties voor implementatie van alternatieve testen voor product - of procescontroles in kaart brengt;
  • Zelfstandig (risico-) analyses en haalbaarheidsonderzoeken uitvoert of deze laat uitvoeren;
  • Op basis van onderzoeksresultaten de projectrapportages, product- en processpecificaties en relevante GMP documentatie opstelt.

Vereisten

Om deze rol goed te kunnen vervullen moet je een uitstekende farmaceutische achtergrond hebben. Je hebt:

  • Academisch werk- en denkniveau
  • Ten minste 5-8 jaar ervaring binnen farmacie en GMP, bij voorkeur binnen bio farmaceutische productie en/of kwaliteitscontrole
  • Significante ervaring opgedaan in relatie tot productie processen en onderzoeksmethoden binnen een farmaceutische omgeving, bij voorkeur binnen een QC-lab of de vaccinbereiding
  • Kennis en ervaring met projectmanagement (Prince2) is een sterke pré
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels (woord en geschrift)
  • Ervaring met projectmatige werkzaamheden binnen een in beweging zijnde omgeving.

Voor deze spin-in-het web functie ben je communicatief vaardig en kun je goed problemen oplossen, overzicht houden, besluiten nemen en geef je niet snel op. Je beschikt over een netwerk met deskundigen in diverse onderzoeksgebieden. Daarnaast ben je een sympathieke gesprekspartner en nemen collega’s jouw adviezen met een gerust hart over gezien jouw deskundigheid en overtuigingskracht. Je vindt het leuk om collega’s te trainen en natuurlijk ben je een plezierige collega om mee samen te werken.

Voor deze functie is vaccinatie verplicht.

Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uitmaken van de procedure.


Ons aanbod

Als Projectleider bij Bilthoven Biologicals kun je rekenen op een goed salaris (max € 5.662,42 op basis van 40 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring). Je kunt kiezen voor een 32-, 36-, 38- of 40-urige werkweek en je bouwt pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie, wij bouwen graag voort op jouw ervaring. En soms zijn er ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.


Solliciteren

Ben jij de Projectleider die we zoeken? Kom jij het team versterken en help je mee de wereld een beetje gezonder te maken door infectieziekten als polio terug te dringen? Solliciteer dan nu via de ‘Reageer nu’ button onderaan deze vacature.


Informatie

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Marjolein Isarin (recruiter).
Je kunt haar mailen via recruitment@bbio.nl of bellen op 030-8004800.

Meer informatie over Bbio vind je op onze website: www.bbio.nlAan intermediairs

Bilthoven Biologicals aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van Bilthoven Biologicals zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd. Bij aanhoudende acquisitie behoudt Bilthoven Biologicals zich het recht voor juridische stappen te ondernemen.