Projectleider Engineering

Functieomschrijving

Ben jij een projectleider die van investeringsprojecten een succes weet te maken?


Bilthoven Biologicals is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP) en BCG. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. Bilthoven Biologicals levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO) voor het polio-eradicatieprogramma.

De afdeling Engineering binnen Bilthoven Biologicals (BBio) richt zich op het uitvoeren van project- & engineeringsactiviteiten, inclusief het uitvoeren van grote investeringsprojecten, het geven van operationele support en op de uitvoer van Commissioning & Qualification (C&Q) op de gebieden van gebouwen, utiliteiten en equipment. Binnen de afdeling zijn wij op zoek naar een Projectleider.


Functie

In deze functie stuur je teams aan die investeringsprojecten realiseren, of ben je een onderdeel van een team dat projecten realiseert. Je voert modificaties en projecten uit rondom bestaande utilities - en proces equipment. Binnen de investeringsprojecten ben je verantwoordelijk voor o.a. de clean utilities (PW, WFI, CS, CIP, SIP, farmaceutische gassen, cleanroom HVAC etc.) en black utilities (chilled water, cooling water, soft water, plant steam etc.). Je verzorgt en controleert de technische specificaties, de farmaceutische documentatiepakketten en de uitvoering van constructie, installatie, commissioning en kwalificatie activiteiten. Je hebt hiervoor contact met de eindgebruiker, de overige disciplines in het team, leveranciers en engineering bureaus.

Vereisten

Wil jij als project leider bij Engineering aan de slag, dan vragen wij van jou:

  • Brede ervaring (minimaal 10 jaar) met genoemd werkgebied in een farmaceutische GMP omgeving;
  • Ervaring in het leiden van projecten, sturen op tijdslijnen en budget;
  • Een technische hbo- opleiding en werk- en denkniveau;
  • Initiatief en oog voor wat er moet gebeuren;
  • Het vermogen om je collega's constructief te betrekken;
  • Je eigen werk conform doelstellingen te realiseren.

Verder vind je het vanzelfsprekend om veilige omstandigheden te creëren en onder veilige condities te werken.

Naast de kerncompetenties klantgericht, resultaatgericht, samenwerken en kwaliteitsgericht, is er nog een aantal specifieke competenties van belang om deze functie tot een succes te maken. Je bent namelijk ter zake deskundig, weet je schriftelijk goed uit te drukken, beschikt over overtuigingskracht en creativiteit. Verder beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en in het Engels.


Aanbod

Als projectleider bij BBio kun je rekenen op een goed salaris (max. € 5.662,42 o.b.v. 40 uur). Bovendien ontvang je een 13e maand en kun je gratis gebruik maken van de sportschool op het terrein. Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek en je bouwt pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie! Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.


Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Isarin, Recruiter.

Je kunt haar mailen via recruitment@bbio.nl of bellen op 030-800 4800.


Aan intermediairs

Bilthoven Biologicals aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van Bilthoven Biologicals zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd. Bij aanhoudende acquisitie behoudt Bilthoven Biologicals zich het recht voor juridische stappen te ondernemen.