Operator Mediapreparation

Functieomschrijving

Heb jij productie-ervaring binnen de farmacie, GMP ervaring en de ambitie jezelf verder te ontwikkelen? Wil jij werken bij een bedrijf waar we vaccins produceren om kinderen wereldwijd een gezonde toekomst te kunnen bieden? Dan zoeken wij jou!


Bilthoven Biologicals (BBio) is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP). Daarnaast maakt BBio BCG, een medicijn voor behandeling van blaaskanker. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. BBio levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO) voor het polio-eradicatieprogramma.


In een van onze plants wordt hard gewerkt aan het maken van media die later wordt gebruikt voor cel- virus en bacteriële kweek. Daarnaast wordt er poliovaccin afgevuld in syringes. Voor deze plant zijn wij op zoek naar een Operator.


Wat ga je doen?

Je krijgt bij ons een verantwoordelijke rol die afhangt van je eigen ervaring en ambitie. We zoeken een operator met inhoudelijke kennis die, samen met zijn/haar collega’s, mede verantwoordelijk wordt voor een productieproces. Je houdt je binnen een GMP omgeving bezig met:

 • Het voorbereiden en mede uitvoeren van productieprocessen in een GMP omgeving;
 • Mengen, vullen en verpakken van producten alsmede monitoring van ruimtes ;
 • Actief toezien op naleving van procedures in en buiten cleanrooms;
 • Bijhouden van batchdocumentaties;
 • Optimaliseren van de productieprocessen door je actief op te stellen en verbeterpunten aan te dragen;
 • Verhelpen van eerstelijns storingen.

  Vereisten

  We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid maar daar vragen we ook wat voor terug. Naast passie voor je werk en toewijding heb je:

  • Bij voorkeur ervaring binnen een GMP, farmaceutische of aseptische productieomgeving;
  • Een mbo + opleiding;
  • Je werkt zeer nauwkeurig en precies;
  • Je hebt analytische vaardigheden, je ziet wat er beter kan;
  • Bij voorkeur ervaring in de farmacie maar primair een winnaarsmentaliteit;
  • Het vermogen om stappen vooruit te denken;
  • Een positieve instelling en ben je flexibel in werkzaamheden en werktijden;
  • Kun je flexibel omgaan met rustige en drukke werkschema’s;
  • Een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en pak je het eigenaarschap voor verbetermogelijkheden.

  De afdeling werkt momenteel in een dagdienst.

  Voor deze functie is vaccinatie verplicht.


  Ons aanbod
  Als Operator bij Bilthoven Biologicals kun je rekenen op een goed salaris (max. € 3.097,82 o.b.v. 40 uur). Bovendien ontvang je een 13e maand en kun je gratis gebruik maken van de sportschool op het terrein. Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek en je bouwt pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie. En soms zijn er ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.


  Informatie

  Spreekt deze rol je aan en pas je in het profiel, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren via de blauwe button ‘Reageer nu!’

  Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marjolein Isarin.
  Je kunt mailen via recruitment@bbio.nl of bel 030-800 4800.

  Meer informatie over BBio vind je op onze website www.bbio.nl.


  Aan intermediairs

  Bilthoven Biologicals aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van Bilthoven Biologicals zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd. Bij aanhoudende acquisitie behoudt Bilthoven Biologicals zich het recht voor juridische stappen te ondernemen.