Operator Labeling & Packaging

Functieomschrijving

Heb jij kennis van farmacie en verpakkingen en bijbehorende processen? Dan ben jij misschien de Operator Labeling & Packaging die wij zoeken bij Bilthoven Biologicals.


Bilthoven Biologicals (BBio) is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP). Daarnaast maakt BBio BCG, een medicijn voor behandeling van blaaskanker. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. BBio levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO) en UNICEF voor het polio-eradicatieprogramma.


Wil je hier aan meewerken en jezelf verder ontwikkelen? Heb je daarnaast ervaring binnen de farmacie en GMP? Dan hebben wij een mooie functie voor je als Operator Labeling & Packaging.


Wat ga je doen?

Als Operator krijg je bij ons een verantwoordelijke rol die afhangt van je eigen ervaring en ambitie. We zoeken een operator met kennis van farmacie en verpakkingsprocessen. Tot je taken behoren onder andere:

 • Visuele inspectie van de aangeleverde vaccins, manueel, semi-automatisch en vol-automatisch
 • Labelen van de geïnspecteerde vaccins
 • Verpakken van de vaccins.
 • Invullen en controleren van batchdocumentatie
 • Optimaliseren van de productieprocessen door je actief op te stellen en het aandragen van verbeterpunten
 • Verhelpen van eerstelijns storingen

Vaccinatie is verplicht voor het kunnen uitvoeren van deze functie.

Vanwege de uit te voeren visuele inspecties, maakt een ogentest deel uit van de sollicitatieprocedure.

Vereisten

We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar daar vragen we ook wat voor terug. Naast passie voor je werk en toewijding heb je:

 • Kennis van een farmaceutische productieomgeving en verpakkingsprocessen
 • Een relevante MBO opleiding
 • Je werkt zeer nauwkeurig en precies
 • Je hebt analytische vaardigheden waardoor je ziet wat er beter kan
 • Ervaring met GMP is een pre.


Ons aanbod

Als operator Labeling & Packaging bij Bilthoven Biologicals kun je rekenen op een goed salaris (max € 2.947 op basis van 40 uur, afhankelijk van leeftjid en ervaring). Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek. Je ontvangt een 13e maand en je bouwt pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie. En soms zijn er ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.


Informatie

Ben jij de operator die we zoeken? Solliciteer dan nu via de button onderaan deze pagina. We komen dan zo spoedig mogelijk bij je terug met onze reactie.


Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Marjolein Isarin, Recruiter.

Je kunt haar bereiken via recruitment@bbio.nl of telefonisch op 030 800 4800.


Meer informatie over Bbio vind je op onze website: www.bbio.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.