Operator Formulation Fill & Finish

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Operator Formulation Fill & Finish die ons, Bilthoven Biologicals, helpt om poliovaccin te maken. Ben je ervaren binnen de farmacie en wil je helpen om deze ziekte mee uit te roeien?


Bilthoven Biologicals is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP) en BCG. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. Bilthoven Biologicals levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO) voor het polio-eradicatieprogramma.

Wereldwijd is er een tekort aan polio vaccin. Daarom werken we in onze Formulation Fill & Finish plant hard aan het mengen en afvullen van deze vaccins. Wil je hier aan meewerken en jezelf verder ontwikkelen? Heb je daarnaast ervaring binnen de farmacie en GMP? Dan hebben wij een mooie functie voor je: Operator Fill & Finish.


Wat ga je doen?

Als Operator krijg je bij ons een verantwoordelijke rol, die afhangt van je eigen ervaring en ambitie. We zoeken een operator met inhoudelijke kennis van de farmacie en GMP. Je gaat je op de afdeling Formulation Fill & Finish bezig houden met:

 • Het voorbereiden en mede uitvoeren van productieprocessen in een GMP omgeving;
 • Aseptisch uitvullen van producties;
 • Actief toezien op naleving van procedures in en buiten cleanrooms;
 • Bijhouden van batchdocumentaties en deviaties;
 • Optimaliseren van de productieprocessen door je actief op te stellen en het aandragen van verbeterpunten;
 • Verhelpen van eerstelijns storingen.

De Unit Operations bestaat uit diverse fabrieken/afdelingen, die gezamenlijk de productie van vaccins realiseren. De afdeling Formulation, Fill and Finish (FFF) bestaan uit het formuleren, afvullen, vriesdrogen van vaccins.

We groeien hard en hebben daarom ruimte voor. Kortom; wil jij jouw productie-ervaring en passie toepassen bij een ervaren, maar groeiend bedrijf?

Vereisten

We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid maar daar vragen we ook wat voor terug. Naast passie voor je werk en toewijding heb je:

 • Ervaring binnen een GMP, farmaceutische of aseptische productieomgeving;
 • Of een relevantie MBO opleiding zoals MLO of VAPRO B;
 • Ervaring met het mengen, bereiden en of uitvullen van bi farmaceutica of vergelijkbaar product is een pré;
 • Je werkt zeer nauwkeurig en precies;
 • Je hebt analytische vaardigheden waardoor je ziet wat er beter kan.
 • Bereidheid om te werken in een vroege en late dienst.

Voor deze functie is vaccinatie verplicht.


Aanbod

Als Operator bij FFF bij BBio kun je rekenen op een goed salaris (max. € 3.097,82 o.b.v. 40 uur). Bovendien ontvang je een 13e maand en kun je gratis gebruik maken van de sportschool op het terrein. Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek en je bouwt pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie, maar soms ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Isarin, Recruiter.

Je kunt haar mailen via recruitment@bbio.nl of bellen op 030-800 4800.