Operator Cleaning & Sterilization

Functieomschrijving

Heb jij ervaring als Operator binnen de farmacie of GMP en heb je de ambitie jezelf verder te ontwikkelen? Wil jij werken bij een bedrijf waar we vaccins produceren om kinderen wereldwijd een gezonde toekomst te kunnen bieden? Om aan de vraag naar onze vaccins te kunnen voldoen, zoeken wij jou!


Bilthoven Biologicals (BBio) is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP). Daarnaast maakt BBio BCG, een medicijn voor behandeling van blaaskanker. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. BBio levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO) voor het polio-eradicatieprogramma.

 

De afdeling Cleaning & Sterilization staat aan de basis van het productieproces van vaccins. Elke dag zorgt deze afdeling voor steriele producten en opstellingen voor de productie van vaccins en de kwaliteitsbewaking hiervan. Als operator cleaning & sterilization krijg je bij ons een verantwoordelijke rol die afhangt van je eigen ervaring en ambitie. We zoeken een operator met inhoudelijke kennis die medeverantwoordelijk wordt voor een productieproces. 


Functie 

 We zoeken een operator met inhoudelijke kennis die mede verantwoordelijk wordt voor een productieproces. Je houdt je binnen een GMP omgeving bezig met:

 • Het voorbereiden en mede uitvoeren van productieprocessen in een GMP omgeving;
 • Assembleren, steriliseren, destructie en keuren/vrijgeven van materialen;
 • Actief toezien op naleving van procedures in en buiten cleanrooms;
 • Bijhouden van batchdocumentaties en deviaties;
 • Optimaliseren van de productieprocessen door je actief op te stellen en verbeterpunten aan te dragen;
 • Verhelpen van eerstelijns storingen.


Vereisten

We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid maar daar vragen we ook wat voor terug. Naast passie voor je werk en toewijding heb je:

 • Ervaring binnen een GMP, farmaceutische of aseptische productieomgeving;
 • Een relevante mbo- opleiding;
 • Je werkt zeer nauwkeurig en precies;
 • Je hebt analytische vaardigheden, je ziet wat er beter kan;
 • Ervaring met assembleren, steriliseren, destructie en keuren/vrijgeven van materialen is een pre.

De afdeling werkt in dagdienst, maar mogelijk in de toekomst in verschoven diensten.

Voor deze functie is vaccinatie verplicht.


Aanbod 

Als Operator bij Bilthoven Biologicals kun je rekenen op een goed salaris  (max. € 2.947,90 o.b.v. 40 uur). Bovendien ontvang je een 13e maand en kun je gratis gebruik maken van de sportschool op het terrein. Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek en je bouwt pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie! En soms zijn er ook groeistuipen, dus reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.


Informatie

Spreekt deze rol je aan en pas je in het profiel, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren via de blauwe button ‘Reageer nu!’

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marjolein Isarin. Je kunt mailen via recruitment@bbio.nl of bel 030-800 4800. Meer informatie over BBio vind je op onze website: www.bbio.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.