Ondersteunend onderzoeksmedewerker

Omschrijving

Ben jij die ervaren en ondersteunende onderzoeksmedewerker die de afdeling Quality Control van Bilthoven Biologicals komt versterken?


Bilthoven Biologicals is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP) en BCG. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. Bilthoven Biologicals levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO) voor het polio-eradicatieprogramma. 


De afdeling Quality Control van Bilthoven Biologicals B.V. (BBio) bestaat uit 4 laboratoriumafdelingen die vaccins, grondproducten, tussenproducten en media controleren. Quality Control Vaccines (QCV) verzorgt o.a. de controles op identiteit, veiligheid en werkzaamheid van geïnactiveerd Polio (IPV), difterie en tetanus vaccin en van Bacillus Calmette-Guérin (BCG) voor de behandeling van blaastumoren. Samen met een team van 16 collega’s ga je ervoor zorgen dat onze vaccins aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. 


Gezien de uitbreiding van ons vaccin-aanbod zijn wij op zoek naar een ondersteunend onderzoeksmedewerker.


De functie

In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het assisteren bij testen op het lab. In voorkomende gevallen voer je zelf onderzoek uit. Je denkt mee over mogelijke verbetering en optimalisatie van de processen die hiermee samenhangen. Daarnaast help je mee met de totstandkoming van de rapportages. Zo maak je bijvoorbeeld tabellen en zorg je voor de aanlevering van data.

Je werkt met levend polio met de daarbij behorende veiligheidsregels (GAPIII/ biosafety)

Vereisten

Als ideale kandidaat herken je je volledig in het volgende profiel:

  • Je hebt minimaal een werk-/denkniveau op HBO-niveau en een afgeronde opleiding in een microbiologische of immunologische laboratoriumrichting.
  • Je bent bekend met de eisen die een GMP- en ISO en GAP III omgeving stelt;
  • Je hebt enige jaren ervaring én affiniteit met immunologische, moleculaire en biologische technieken.
  • Je hebt een flexibele instelling en het vermogen om in teamverband te kunnen werken.
  • Kennis en ervaring met het gebruik van MS Office is een must, SAP is een pré.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Verder ben je klant- en resultaatgericht en ben je een prettige collega om mee samen te werken. Daarnaast werk je nauwkeurig, pas je je makkelijk aan aan je omgeving en kun je goed zelfstandig werken. 


Voor deze functie is vaccinatie verplicht.


Aanbod

Als ondersteunend onderzoeksmedewerker bij BBio kun je rekenen op een goed salaris (max. € 3.548,27 .b.v. 40 uur). Bovendien ontvang je een 13e maand en kun je gratis gebruik maken van de sportschool op het terrein. Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek en je bouwt pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie, maar soms ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Isarin, Recruiter.

Je kunt haar mailen via werkenbij@bbio.nl of bellen op 030-800 4800.