Manager QA Operations

Omschrijving

Ben jij een coachend leidinggevende met kennis van operationele processen in de farmaceutische industrie? Dan ben je misschien de Manager QA Operations die wij zoeken bij Bilthoven Biologicals!

 

Bilthoven Biologicals (BBio) is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP). Daarnaast maakt BBio BCG, een medicijn voor behandeling van blaaskanker. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. BBio levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO) voor het polio-eradicatieprogramma.

 

De afdeling Quality richt zich op kwaliteitsborging en –controle en naleving van eisen (w.o. GMP, ISO). De afdeling bestaat uit de subafdelingen Quality Control (QC) en Quality Assurance (QA). QA kent vervolgens de subafdelingen QA Projects, QA Systems, QA Operations en Review & Release (R&R).

 

Voor de afdeling QA Operations zijn wij op zoek naar een Manager.

 

Functie

Als manager van de afdeling QA Operations ben je verantwoordelijk voor het managen van de afdeling, die bestaat uit WO/HBO Quality Officers. Je bent er verantwoordelijk voor dat door middel van advies, samenwerking en controle, de operationele processen conform de kwaliteits(sub)systemen en in compliance met GxP wet- en regelgeving worden uitgevoerd.

Concreet bestaan je kernactiviteiten uit het:

  • Ontwikkelen, vaststellen en uitvoeren van kwaliteitsbeleid als onderdeel van het totale BBIO-beleid;
  • Laten reviewen en approven van diverse GMP documenten, deviaties, change control;
  • Laten vastleggen van gegevens m.b.t. voortgang processen en periodieke rapportages hierover;
  • Laten uitvoeren van het witness programma;
  •  Zorgen voor verbeterprojecten binnen de eigen afdeling;
  • Ervoor zorgen dat kwaliteit in de diverse (verbeter)projecten zit;
  • Leidinggeven aan de afdeling, coachen en motiveren van medewerkers.

In deze rol rapporteer je aan de Director QA/QC.

Vereisten

Om met succes invulling te geven aan deze rol beschik je over een relevante WO/hbo - opleiding. Je hebt aantoonbare ervaring met het managen van een professionele afdeling.

Daarnaast beschik je niet alleen over kennis en vaardigheden op het gebied van QA-management binnen de farmaceutische industrie, maar ook over kennis en inzicht in de voor de organisatie relevante wetenschappelijke ontwikkelingen binnen de farmaceutische industrie.

Verder ben je een resultaat- en kwaliteitsgerichte leidinggevende en weet je als geen ander doelgericht te sturen. Je bent klantgericht en communicatief, hebt een hands-on mentaliteit en bent flexibel. Je denkt oplossingsgericht en in mogelijkheden.

Je hebt een coachende stijl van leidinggeven en bent sympathiek om voor en mee te werken.

 

Voor deze functie is vaccinatie verplicht.

Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 


Aanbod 

Als Manager QA Operations bij BBio kun je rekenen op een goed salaris (max. € 7.935,03 o.b.v. 40 uur). Bovendien ontvang je een 13e maand en kun je gratis gebruik maken van de sportschool op het terrein. Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek en je bouwt pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie, maar soms ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.

 


Informatie

Spreekt deze rol je aan en pas je in het profiel, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren via de blauwe button ‘Reageer nu!’

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marjolein Isarin. Je kunt mailen via werkenbij@bbio.nl of bel 030-800 4800. Meer informatie over BBio vind je op onze website: www.bbio.nl

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.