Manager Procesvalidatie

Omschrijving

Ben jij een ervaren procesmanager met kennis van de productie van vaccins? Kom dan werken op de afdeling Manufacturing Science & Technology van Bilthoven Biologicals.


Bilthoven Biologicals (BBio) is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP) en BCG. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. Bilthoven Biologicals levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO) voor het polio-eradicatieprogramma.


De afdeling Manufacturing Science & Technology (bestaande uit 23 fte) ontwikkelt, ondersteunt en optimaliseert de producten en productieprocessen van BBio. Voor de afdeling zijn wij op zoek naar een Manager Procesvalidatie.

In jouw specifieke rol gebruik je jouw expertise om geoptimaliseerde processen voor BBio in productie te brengen. De productieprocessen kunnen bestaan uit cel-, viruskweek of bacteriekweek en DSP binnen voor de betreffende processen. Daarbij zal jij fungeren als Project Lead voor de procesvalidatie en vervolgens de registratie van het proces. Je schrijft het overkoepelende projectplan voor deze activiteiten, maar schrijft ook de plannen en rapportages. De voortgang van het project wordt periodiek teruggekoppeld aan het management.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Fungeren als projectleider voor geoptimaliseerde productieprocessen, de aansluitende procesvalidatie en de registratie van het geoptimaliseerde proces.
  • Schrijven van het overkoepelende projectplan en na goedkeuring het managen ervan om het beoogde doel binnen de gestelde tijdslijnen te behalen.
  • Leiding geven aan het project team met leden vanuit verschillende afdelingen en disciplines
  • Schrijven en beoordelen van Engelstalige documentatie (plannen, rapporten, etc.)
  • Periodiek de voortgang van het project terugkoppelen aan het management. 


Vereisten

Kennis & Ervaring:

  • Relevante academische opleiding (bv. Biotechnology)
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare rol en in een productie omgeving. Bij voorkeur opgedaan in de farmaceutische industrie.
  • Aantoonbare kennis van opschaling van productieprocessen, procesvalidatie en registratie.
  • Kennis en ervaring met projectmanagement (Prince2) is een sterke pré.

 

Profiel

Je bent nieuwsgierig ingesteld. Je zoekt altijd naar het waarom en bent continu op zoek naar mogelijke verbeteringen. Daarbij toon je eigenaarschap, ben je resultaatgericht, heb je een pro-actieve houding en ben je in staat om zelfstandig te opereren. Je communiceert gemakkelijk op de verschillende niveaus binnen de organisatie. Je bent een analyticus die complexe materie snel weet te doorgronden en vervolgens kan vertalen naar voor derden begrijpelijke taal. Daarnaast ben je goed in staat om oplossingen op verschillende niveaus in de organisatie geaccepteerd te krijgen en om daar ook uitvoering aan te geven.


Aanbod

Als Procesvalidatie Manager bij Bilthoven Biologicals kun je rekenen op een goed salaris (max. € 5.662, op basis van 40 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring). Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek, ontvangt een 13e maand en bouwt pensioen op bij het gerenommeerde ABP. 


Minstens zo belangrijk: we zijn een groeiend bedrijf. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie, maar soms ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Isarin. Je kunt haar mailen via werkenbij@bbio.nl of bellen op 030 - 800 4800. Meer informatie over Bilthoven BIologicals vind je op onze website: www.bbio.nl