Control Room Operator

Functieomschrijving

Ben jij een kwaliteitsgerichte professional met kennis van productieprocessen in de farmaceutische industrie? Dan ben je misschien de Control Room Operator die wij zoeken bij Bilthoven Biologicals! 


Bilthoven Biologicals (BBio) is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP). Daarnaast maakt BBio BCG, een medicijn voor behandeling van blaaskanker. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. BBio levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO) voor het polio-eradicatieprogramma.


Voor een van onze nieuwste productieplants zijn wij op zoek naar een Control Room Operator.


Wat ga je doen?

Als Control Room operator word je mede verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces van het polio vaccin. Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren:

  • continu overzicht te houden op het integrale productieproces waardoor je tijdig verstoringen signaleert of voorkomt;
  • environment en utillity monitoring voor de kwaliteit van de processen;
  • werken aan verbeteringen en maken van verbetervoorstellen voor een continue procesoptimalisatie;
  • samenwerken met de Quality Engineers bij deviaties en hen voorzien van input;
  • trainingen, instructies en technische ondersteuning geven aan de (Senior) Operators

Vereisten

Als Control Room Operator krijg je een zeer hectische en verantwoordelijke rol waarbij je sterk in je schoenen moet staan. In alle hectiek weet jij altijd kalmte en overzicht te behouden en leid je de Operators en het productieproces in goede banen. Om dat goed te kunnen heb je:

  • een relevante MBO-opleiding, met minimaal vijf jaar relevante productie-ervaring of een HBO Life Sciences opleiding;
  • ervaring in een coördinerende en kwaliteitsgerichte rol waar verbeterprocessen belangrijk zijn;
  • ervaring binnen een GMP, farmaceutische, chemische of aseptische productieomgeving;

Als persoon ben je communicatief vaardig, mondeling en schriftelijk, en kun je onder tijdsdruk belangrijke beslissingen nemen. Als het nodig is heb jij de flexibiliteit om door te gaan totdat het productieproces weer verder kan zoals gepland. Je bent zeer nauwkeurig en precies, visueel ingesteld en kunt meerdere zaken tegelijk in de gaten houden. Verder ben je analytisch en heb je oog voor verbeteringen.


Ons aanbod

Als Control Room Operator bij Bilthoven Biologicals kun je rekenen op een goed salaris (max € 3.984,91 bruto per maand voor een 40 urige werkweek. Je kunt kiezen voor een 36, 38 of 40 urige werkweek, krijgt een 13e maand en bouw je pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie. En soms zijn er ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed maar wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien. Niet voor niets zeggen we dat het onze ambitie is om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.


Solliciteren?

Ben jij de Control Room Operator die wij zoeken? Solliciteer dan nu via de Reageer nu button.


Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Marjolein Isarin (recruiter). Je kunt haar mailen via recruitment@bbio.nl of bellen op 030 800 4800.


Meer informatie over Bbio vind je op onze website: www.bbio.nl.