Business Analist

Functieomschrijving

Weet jij als geen ander hoe je je collega’s kunt voorzien van al hun benodigde informatie door hun de passende informatiesystemen te bieden? Dan ben je misschien de Business Analist die wij zoeken bij Bilthoven Biologicals!


Bilthoven Biologicals (BBio) is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP). Daarnaast maakt BBio BCG, een medicijn voor behandeling van blaaskanker. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. BBio levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO) voor het polio-eradicatieprogramma.


De afdeling IT houdt zich bezig met IT-projecten, applicatiebeheer, Computer System Validatie & Compliance, IT Governance en Informatiemanagement. De meeste infrastructurele werkzaamheden worden momenteel uitbesteed aan een externe service provider. Er werken acht collega’s bij IT.


Voor de afdeling IT zijn wij op zoek naar een Business Analist.


Functie

Als Business Analist ben je ervoor verantwoordelijk informatiebehoeften te vertalen naar informatievoorziening en -systemen die de bedrijfsprocessen ondersteunen.

Concreet bestaan je kernactiviteiten uit het:

  • Inventariseren van de informatiebehoefte bij de interne opdrachtgever voor zowel de korte als de lange termijn;
  • Opstellen van het bedrijfsbrede informatieplan om in die behoefte te voorzien;
  • Adviseren van de opdrachtgever over mogelijke oplossingsrichtingen en alternatieven;
  • Het in projecten vertalen van de wensen van de opdrachtgever naar functionele eisen en wensen;
  • Opstellen van kaders en richtlijnen voor de inrichting en besturing van de informatievoorziening.

In deze rol rapporteer je aan de Manager Informatie Management. 

Vereisten

Om met succes invulling te geven aan deze rol beschik je over een relevante HBO+ opleiding, Bedrijfskundige Informatica, bij voorkeur richting Informatiemanagement. Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring in een functie als Business Analist of Informatiemanager. Aantoonbaar beschikbaar je dan ook over kennis van BiSL en ASL. Je bent gewend aan Agile projectmatig werken. (GMP) ervaring in de farmaceutische of food branche is een absolute pré.


Je bent een prettige sparringpartner voor jouw interne opdrachtgevers en faciliteert regelmatig overleg tussen Business Process Owners en de afdeling Informatiemanagement. Je bent klantgericht, hebt een hands-on mentaliteit en bent flexibel. Je denkt oplossingsgericht en in mogelijkheden. Natuurlijk word je gewaardeerd om je deskundigheid en ben je sympathiek om mee te werken.


Voor deze functie is vaccinatie verplicht.

Een referentiecheck kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.


Aanbod
Als Business Analist bij BBio kun je rekenen op een goed salaris (max. € 4.979,18 op basis van 40 uur en afhankelijk van leeftijd en ervaring). Bovendien ontvang je een 13e maand en kun je gratis gebruik maken van de sportschool op het terrein. Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek en je bouwt pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie. En soms zijn er ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.


Informatie

Spreekt deze rol je aan en pas je in het profiel, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren via de blauwe button ‘Reageer nu!

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marjolein Isarin, Recruiter.
Je kunt mailen via recruitment@bbio.nl of bel 030-800 4800.

Meer informatie over BBio vind je op onze website: www.bbio.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.