Allround Technicus

Omschrijving

Ben jij die gedreven en kritische Allround Technicus met een brede kennis in de Techniek, die de afdeling Maintenance van Bilthoven Biologicals komt versterken?

 

Bilthoven Biologicals is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP) en BCG.  Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. Bilthoven Biologicals levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO).

 

De afdeling Maintenance is verantwoordelijk voor het uitvoeren van gepland onderhoud, het uitvoeren van correctieve werkzaamheden en het oplossen van storingen binnen onze Productiefaciliteiten en ondersteunende afdelingen.


Wij produceren vaccins en medicijnen van virussen en bieden je een uitdagende omgeving waar je met verschillende technische disciplines te maken krijgt. Samen met jouw collega’s, ben jij verantwoordelijk voor de elektrotechnische, mechanische, besturingstechnische en koeltechnische werkzaamheden om de kwaliteit en output van onze machines en installaties te garanderen en te verbeteren. Daarnaast werk je nauw samen met de werkvoorbereiders, maintenance Engineers, de collega’s van de afdelingen Industrial Automation en Engineering, de Equipment Engineers en operators van Operations, externe monteurs en (buiten)firma’s.


Taken en verantwoordelijkheden

 • Je verricht dagelijks preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden. Je doet dit zodanig, dat opdrachten tijdig en overeenkomstig vereiste specificaties en geldende veiligheidsvoorschriften worden opgeleverd. Je wordt graag vakinhoudelijk uitgedaagd en samen met je collega’s binnen een enthousiast team, realiseer je continu verbeteringen ten gunste van ons productieproces.
 • Je neemt tijdige maatregelen als de planning niet gehaald wordt of als er zich onverwachte problemen voordoen, zo nodig in overleg met je werkvoorbereiders en/of leidinggevende.
 • Je probeert structurele oplossingen aan te dragen voor complexe of regelmatig terugkerende storingen op meerdere technische disciplines.
 • Je werkt zelfstandig aan het analyseren van het probleem en het vinden van een oplossing, waarbij je weet tot hoever je zelfstandig een beslissing kan en mag nemen. Hierbij maak je gebruik van de beschikbare technische documentatie.
 • Je houdt toezicht op voortgang en uitvoering tijdens de geplande onderhoudstops en shutdowns en werkt nauw samen met de shutdown coördinatoren m.b.t. oplossen van knelpunten (wijziging prioriteiten, planning, inschakeling meer menskracht).
 • Je zorgt voor een goede administratieve afsluiting van werkopdrachten door verzameling en completering van alle gegevens, verwerkt deze in SAP en stemt deze af met de Maintenance Engineer.
 • Je geeft uitvoering aan de werkvergunning en Lock Out Tag Out (LOTO) veiligheidsprocedures voor eigen werkzaamheden en voor derden.
 • Je houdt toezicht op voortgang, uitvoering en naleving van voorschriften zoals veiligheid, GMP en milieu.

De collega’s van de afdeling Maintenance werken tijdens de normale werkuren in dagdienst. Maar onze productiefaciliteiten zijn ook buiten werktijden operationeel. Bij storingen buiten de normale werkuren, maak je dan ook deel uit van een consignatiedienst om 24/7 te kunnen garanderen dat storingen opgelost kunnen worden.

Vereisten

Profiel

 • Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding richting Mechatronica, Elektrotechniek, Meet-en Regeltechniek of een vergelijkbare studie;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring als Technicus in (bij voorkeur) de, farmaceutische Industrie, voedingsmiddelen industrie of een direct vergelijkbare Industrie;
 • Je houdt ervan om in een nette en schone omgeving te werken (en bent wellicht bekend met GMP);
 • Affiniteit met meet- en regeltechniek is een pré;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal;
 • Een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen;
 • Een VOL VCA diploma.

Kun jij daarnaast constructief samenwerken, ben je resultaatgericht, kwaliteitsgericht, sociaal vaardig en flexibel ingesteld. Houd jij je hoofd koel in periodes van drukte en weet jij de juiste prioriteiten te stellen? Dan nodigen wij jou graag uit te solliciteren op deze functie om ons team te komen versterken.  Solliciteer dan nu via de ‘Solliciteerbutton’.


Aanbod

Als Technicus kun je rekenen op een goed salaris (max € 3.984,91, bij 40 uur en afhankelijk van leeftijd en ervaring). Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek, krijgt een 13e maand en je bouwt pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie, maar soms ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.


Informatie

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Marjolein Isarin (Recruiter). Je kunt haar mailen via marjolein.isarin@bbio.nl of bellen op 030 800 4800.


Meer informatie over Bbio vind je op onze website: www.bbio.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.