Allround Operator

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een allround Operator die ons, Bilthoven Biologicals, helpt om poliovaccin te maken. Ben je ervaren binnen de farmacie en wil je helpen om deze ziekte mee uit te roeien?


Bilthoven Biologicals is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP) en BCG. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. Bilthoven Biologicals levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO) voor het polio-eradicatieprogramma.

Wereldwijd is er een tekort aan polio vaccin. Daarom werken we in een van onze plants aan de productie van twee varianten van deze vaccins. Wil je hier aan meewerken en jezelf verder ontwikkelen? Heb je daarnaast ervaring binnen de farmacie en GMP? Dan hebben wij een mooie functie voor je als Operator A.


Functie

Als Operator A krijg je bij ons een verantwoordelijk rol. We zoeken een senior die zich gaat bezig houden met de productie van het polio vaccin. Je richt je binnen een strikte GMP omgeving op de productie van het poliovirus en alle facetten die erbij horen. Dit doe je onder strikte richtlijnen in de cleanroom. Je wordt opgeleid tot een Senior Operator die inzetbaar is bij het volledige productieproces van polio.


Concreet zijn dit je dagelijkse werkzaamheden:

  • Het voorbereiden en mede uitvoeren van productieprocessen;
  • Het uitvoeren van in-procescontroles en afnemen van monsters, zowel van het product als van de cleanroom omgeving;
  • Actief toezien op naleving van procedures in en buiten cleanrooms;
  • Bijhouden van batchdocumentaties en deviaties;
  • Optimaliseren van de productieprocessen door je actief op te stellen en het aandragen van verbeterpunten;
  • Verhelpen van eerstelijns storingen.

Vereisten

We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid maar daar vragen we ook wat voor terug. Naast passie voor je werk en toewijding heb je:

  • Ervaring binnen een GMP of farmaceutische productieomgeving;
  • Of een relevantie MBO opleiding zoals MLO of VAPRO B;
  • Je werkt zeer nauwkeurig en precies;
  • Je hebt analytische vaardigheden waardoor je ziet wat er beter kan.

Voor deze functie is vaccinatie verplicht.


Aanbod

Als Operator A bij BBio kun je rekenen op een goed salaris (max. € 3.249,09 o.b.v. 40 uur). Bovendien ontvang je een 13e maand en kun je gratis gebruik maken van de sportschool op het terrein. Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek en je bouwt pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie! Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.


Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Isarin, Recruiter.

Je kunt haar mailen via recruitment@bbio.nl of bellen op 030-800 4800.